Situații curioase la ginecolog. Ce destăinuiri fac mămicile!

Situații curioase la ginecolog. Ce destăinuiri fac mămicile!

Fie că e prima consultație sau cele din timpul unei sarcini, prezentările în cabinetul unui medic ginecolog au lăsat deseori amintiri interesante în mintea femeilor/mămicilor. Într-un grup destinat lor, care mai de care au dezvăluit situații penibile, rușinoase, curioase ce țin de ginecologie. Noi le-am păstrat anonimitatea, odată ce reprezintă momente de un caracter personal, astfel având tot dreptul să ne amuzăm împreună și de ce nu, să ne amintim și de situațiile noastre.

„Când am făcut 3D, încă nu știam sexul bebelușului, iar soțul meu își dorea foarte mult un băiat, și doctorul a zis „uite, se vede vezica”, soțul s-a făcut galben la față, pentru că a asociat „vezica” cu „vagin”, de emoții nu și-a dat seama că vezică au ambele sexe și a crezut că e fată. Până a zis medicul că „ia uitați ce mușchi are, e bărbat în toată regula!” Atunci soțul a zburat pe ușă să sune toți apropiații să le spună că are băiat!”

„Eu când eram în durerile nașterii, moașele veneau și mă întrebau cum o să-l cheme pe bebeluș, eu în durerile alea ziceam: baby boy. Mă mai lăsau un pic și mă întrebau iar, eu la fel: baby boy. Soțul era afară la fumat și nu a putut să le spună numele adevărat, așa că băiatul meu pe carnețelul lui și toate foile din spital este trecut „Cojocaru baby boy”

„Eu la prima consultație am fost tare emotivă. Mi-a zis să mă dezbrac, la care eu: de tot? El s-a uitat un pic la mine și zice: - da! Îmi dau eu pantalonii jos și chiloții pe jumătate, la care el: și chiloții, și chiloții. În urma controlului, mi-a fost descoperită o problemă care este tratată și în prezent, dar eu deja discutam cu el fără nimic haine pe mine, uitasem de emotivitatea inițială”.

„Eram în ultimul trimestru de sarcină și mi-am făcut morfologia, atât de tare mă gâdilam, mă chinuiam săraca de mine ca să nu râd, dar într-un sfârșit a observat doctorița că nu mai puteam și s-a grăbit puțin. M-am simțit prost din cauza asta, dar a trecut”

„Nu știu dacă este chiar penibilă situația, dar când am născut natural și bebelușul a ieșit în brațele medicului, a făcut pipi chiar pe el”.

„La al 2-lea control, când s-a și văzut copilul, doctorul a vrut să îl felicite pe al meu soțior întinzându-i mâna să dea noroc. Soțul, având portofelul meu în mână, îi dădea doctorului portofelul. Când am văzut m-am pus pe un râs”.

„Eu prima dată mă rugam să nu dau de un bărbat doctor și de el am dat. Am rămas stană de piatră în acel moment. Nu știam ce să spun, vreo 10 minute am stat mută în fața lui. M-a întrebat de trei ori de ce am venit la el.”

„Când începusem analizele pentru a putea rămâne însărcinată am dat de un doctor foarte hazliu. I-am explicat situația, toate bune și frumoase până a trebuit să mă dezbrac. El:  - hai, dezbracă-te și fundul sus. La care eu zic: - de tot??? El: - hai, tată hai, că la câte veverițe am văzut la viața mea sunt sătul și de a soției”.

„La prima sarcina m-a trimis doctorul în baie să mă dezbrac de la brâu în jos și eu nu am înțeles exact ce trebuia să fac și m-am dezbrăcat toată! A venit asistenta și mi-a spus că doar de la brâu în jos. Doctorul fiind prieten bun cu mine îmi era și o rușine cumplită”.

„Toată sarcina a fost ok, problema a fost când a trebuit să mă duc să nasc. Am născut prin cezariană și am amânat la maximum posibil până a sunat doctorița să mă întrebe dacă nu vreau totuși să nasc. Ajunsă la spital, trăgeam de chiloți să îi țin pe mine mai rău decât o fetiță virgină”.

„Eu la controlul după naștere am avut o situație rușinoasă. Doctorul a fost cam brusc când a băgat degetele acolo și eu din reflex i-am dat cu piciorul într-o zonă mai sensibilă.”

„Eu când am fost la control aveam o rochiță pe mine, mi-am dat chiloții jos și i-am pus în geantă și când am coborât de pe masă m-am încălțat, am luat geanta și am dat să plec, până mi-a zis doctorul :„ nu cumva ai uitat ceva?”... plecam fără chiloți pe mine”.

„Eu am întrebat „câți cm are bebelușul” și medicul a spus: „ pentru tine îl ridic în picioare și îl măsor.”

„Șeful povestea că la cursurile de pregătire i-au învățat să spună pe contracții „nu doare, e doar un mic disconfort”. O femeie sătulă că soțul îi tot repeta asta în timpul travaliului i-a strâns „bijuteriile” în pumn zicându-i: „dragul meu, nu doare, e doar o senzație neplăcută”.

„Când m-au apucat contracțiile de naștere și eram pe masa de naștere, soțul îmi zicea: „împinge iubire, hai că poți împinge, împinge! Și eu de la durerile pe care le-am avut, m-am enervat și am țipat la el: - Vino tu pe masa asta și naște tu!”

„Eu am rămas greu însărcinată și din această cauză făceam monitorizări ale ovulației. Când vedea doctorul că urmează perioada bună, ne programam contactele sexuale („în seara asta faceți și mâine dimineața din nou și mâine seara din nou”). Soțul întrebând dacă e chiar necesar și dimineața, pentru că el merge foarte devreme la serviciu, doctorul i-a răspuns că dacă crede că nu se descurcă, vine el în ajutor.”

 

Sursa: totuldespremame.ro

Adaugă comentariu

Închide