O graviduță și-a provocat soţul „să fie însărcinat” timp de 24 de ore, iar rezultatele sunt foarte amuzante

O graviduță și-a provocat soţul „să fie însărcinat” timp de 24 de ore, iar rezultatele sunt foarte amuzante

Lindsay și Chris Balmert formează un cuplu pus pe șotii. Aceștia au creat un canal de Youtube și o pagină pe Facebook cu denumirea Team Balmert (Echipa Balmert) unde publică diverse clipuri video despre viața lor de familie. Unul dintre cele mai apreciate clipuri este cel în care Lindsay și-a provocat soțul să fie însărcinat timp de 24 de ore ca să o înțeleagă pe ea, care era gravidă în al treilea trimestru atunci. Experimentul lor s-a bucurat de un succes enorm și ajuns la TV.

Respectiv, Chris a pus pe el un rucsac în care au băgat o minge de baschet, iar în regiunea sânilor – două greutăți de metal. Astfel el a încercat să facă treburi obișnuite pentru un om, dar foarte complicate pentru o femeie însărcinată – să se spele pe dinți, să lege șireturile de la încălțăminte, să doarmă întins pe spate, să spele vasele și să le aranjeze la locul lor, să dea cu aspiratorul etc.

Ulterior, când a decis să iasă afară cu copilul mai mare, Chris a constatat că nu mai poate încheia pantalonii, iar a încălța ghetele este foarte greu. Elementar, unei gravide i s-a dovedit a fi destul de greu să iasă și din mașină.

La final bărbatul a constatat că e foarte greu să fii însărcinat deși el a suportat aceasta doar 24 de ore fără alte surprize care vin la pachet cu sarcina: greață, dorința de a merge foarte des la WC, pofte sau apetit mai mare etc.

Mai jos puteți vedea experimentul video:

 

Foto și video: facebook.com/TeamBalmert

Adaugă comentariu

Închide