Ștefănel și Lucuța – prieteni de șotii

Ștefănel și Lucuța – prieteni de șotii

Ștefan Bodiu și Luca Caraman sunt două flori de primăvară, născuţi la un an diferență. Două flori, două comori, doi verișori, dar mai cu seamă doi prieteni nedespărțiți, puși mereu pe șotii.

Nu e zi, care să nu înceapă cu întrebarea ”Unde-i Lucuța?” sau ”Unde-i Ștefănel?”.  Când unul din ei cere fructe, ele trebuie să fie neapărat două, chiar dacă colegul de năzbâtii încă nu a venit. Plimbările, tot timpul duc spre casa verișorului, iar jucăriile neapărat trebuie să fie identice. Locul unde se simt cel mai bine, și Luca și Ștefan, este terenul de joacă sau spațiile deschise unde se poate de alergat minute în șir, fără pauze sau obstacole. Iar când obosesc de alergat, caută repede un ”bagadan” (topogan) și încă o oră îl explorează cu mare drag.

În ajun de ziua lor, cavalerii Luca și Ștefan, vin să le mulțumească părinților pentru că le-au făcut un astfel de cadou prețios cum este prietenia, care nu se va devaloriza în timp și va deveni tot mai prețioasă cu trecerea anilor.  Vin să le spună mămicilor un mare mulțumesc pentru că îi ajută să descopere lumea copilăriei împreună și zi de zi inventează distracții comune pentru ei, dar și tăticilor pentru nebunia copilăriei și zecile de mașinuțe, care au inundat casa. Buneilor le mulțumesc pentru că devin copii împreună cu ei, iar lui badea Cristian pentru că îi învață, în timp record, șmecherii noi.

Copilăria merită înmulțită la doi, iar Lucuța și Ștefănel au ocazia să trăiască copilăria de două ori mai intens, datorită faptului că sunt mereu împreună!

 

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Adaugă comentariu

Close