Iulia Chirchiș – Odorașul mamei și Aurașul tatei

Iulia Chirchiș – Odorașul mamei și Aurașul tatei

 

Iulia este un pui de om de doar un anișor căreia mama îi spune Odoraș, iar tata îi spune Auraș. E o fetiță cochetă cu ochi căprui, părul blond și năsucul dulce.


Iulia e energică, sociabilă, zâmbăreață și ascultătoare,e genul de copil liniștit, însă nu îi place să fie lăsată de una singură nici măcar un minuțel. Caută mereu să vorbească cu cineva și este mereu în căutare de jocuri noi care să o captiveze.

De la șase luni cântă la pian, cântecul fiind o pasiune ce i s-a transmis de la mama, așa că în familia Chirchiș muzica răsună în fiecare zi. Mai mult decât atât, odată ce aude o melodie pe fundal începe să se miște ritmic și să provoace zâmbetele celor din jur. Iulia a făcut deja primii pași, i-au ieșit primii dințișori, iar mai nou se poate lăuda cu o cosiță micuță, pe care i-o prinde mama.

Atunci când tata lucrează la calculator, Iulia stă cuminte în brațele lui și este atentă la tot ce face el. Îi place să i se cațăre pe umeri și să se joace cu el, pentru că tata este cel care răspunde de distracția în familie. Mama în schimb este cea care are grija ca fetița să crească sănătoasă și să nu ducă lipsă de nimic.

Pentru Iulia fiecare activitate este distractivă și plăcută. Dacă e vorba de mâncare, aceasta golește cu poftă farfuria, dacă e vorba de băiță – este cel mai fericit copil, iar dacă e vorba să fie cuminte, îi este suficient doar să fie cineva alături de ea.

Nicoleta și Petru se consideră cei mai fericiți părinți, pentru că fetița lor este cel frumos lucru care li s-a întâmplat până acum. Își doresc nespus de mult ca Iulia să fie un copil fericit și vor face tot ce le stă în puteri ca Iulia să fie sănătoasă și plină de viață!

 

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu

Close