Încă o interpretă de la noi a devenit mamă

Încă o interpretă de la noi a devenit mamă

De azi înainte ziua de 22 iunie va avea o semnificație aparte pentru intrepreta de muzică populară Luciana Spînu și soțul acesteia, instrumentistul Dorin Ieșeanu. Astăzi, cuplul a fost binecuvântat cu primul lor copilaș.

La nici un an diferanță după ce au jucat o frumoasă nuntă și și-au jurat iubire veșnică, în viața intepretei de muzică populară, Luciana Spînu, și a soțul ei, Dorin Ieșeanu, membru bandului Big Flash Sound, a apărut primul lor copilaș. Tânăra mămică a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Într-un interviu acordat unui post de televiziune de la noi, Luciana Spînu, a declarat că dacă va naște un băițel îl va numi Stelian, așa și a fost.

Prietenii virtuali ai muzicienilor nu au ezitat să le transmită mesaje de felicitare și gânduri frumoase în adresa fericiților părinți. Unul dintre cele mai speciale mesaje a venit din partea lui Oleg Volontir, care este și producătorul interpretei.

„Astăzi s-a născut unul dintre cei mai talentaţi copii ai sec. XXI. Luciana Spînu şi Dorin Ieșeanu au devenit părinţi de haiduc al neamului... Să vă trăiască STELIAN. La Mulţi Aaaaaani, dragii mei prieteni şi colegi....”, acesta a fost mesajul lui Oleg Volontir.

Amintim că Luciana Spînu și Dorin Ieșeanu sunt împreună de mai bine de 9 ani.

 

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu

Close