Fiica Lorenei Bogza a primit un cadou original de la Moş Nicolae. Vezi care e acesta

Fiica Lorenei Bogza a primit un cadou original de la Moş Nicolae. Vezi care e acesta

 

Moş Nicolae a fost darnic, ca de obicei, dar şi original în cadouri pentru Daria, fiica jurnalistei Lorena Bogza şi a consilierului municipal Iurie Năstas.

În ghetuţele lustruite şi pregătite de cu seară, fetiţa a găsit tot ce a “scris” ea în scrisoare – o păpuşă Cenuşăreasa, nişte hăinuţe pe care şi le-a dorit (aşa cum îi stă bine unei domniţe), dar şi un arbore-metru, cu ajutorul căruia Daria va putea să vadă cât de mare a crescut de la un an la altul, până la vârsta de 10 anișori.

“Anul acesta este pentru prima dată când Daria a înţeles semnificaţia sărbătorilor de iarnă, şi Sfântul Nicolae este prima dintre ele. Pentru ca Moş Nicolae să ştie cât de aşteptat a fost, Daria a împodobit cu o zi mai devreme brăduţul. Doamne fereşte să îndrăznească să nu vină! Aseară, şi-a lustruit cu multă insistenţă ciuboţele, iar dimineaţa a alergat prima să vadă ce i-a adus Moşul. S-a bucurat de toate cadourile, inclusiv şi de arborele creat manual de o meşteriţă foarte talentată. Chiar dacă acum nu i-a înţeles semnificaţia, cu timpul, acest cadou va deveni din ce în ce mai preţios,” a spus Lorena Bogza, pentru Odoraş. 

 

Foto: facebook.com/Lorena Bogza

Adaugă comentariu