O lecție de iubire pentru toți bărbații și o stare de bine pentru femei

O lecție de iubire pentru toți bărbații și o stare de bine pentru femei

"Soția mea s-a îmbolnăvit. Era mereu nervoasă din cauza problemelor de la serviciu, din viața personală și problemelor cu copiii. A slăbit cu 15 kilograme și cântărea aproximati 40 de kilograme la vârsta de 35 de ani.

S-a închis în sine, mereu plângea și își descărca nervii pe tot ce îi ieșea în cale. Nimic nu o făcea să zâmbească. Mereu avea migrene și o durea inima. Dormea puțin și prost, adormea abia spre dimineață, în timpul zilei obosea și nu mai reușea să își odihnească sufletul și corpul.

Relația noastră era pe marginea prăpastiei. Frumusețea ei începea să o părăsească, i-au apărut saci sub ochi  și ea nici nu mai avea grijă de cum arată. Refuza să mai apară în filme și nu mai vroia să joace nici un rol. Mi-am pierdut și ultima speranță și mă gândeam că ne vom despărți.

La un moment dat am decis să nu stau cu mâinile în sân, ci să acționez, pentru că am norocul să fiu alături de cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Ea este femeia perfectă pentru o bună parte din bărbații și femeile de pe acestă planetă, iar eu am marele noroc de a adormi alături de ea și de a o putea îmbrățișa.

Am început să îi dăruiesc multe flori, să o sărut și să îi fac tot mai multe complimente. Îi făceam surprize și încercam să o fac fericită în fiecare minut. Îi dăruiam cadouri și trăiam pentru fericirea ei. Atunci când eram în public discutam numai despre ea. O lăudam în fața prietenilor noștri.

Nu o să mă credeți, dar a reînflorit. A devenit și mai frumoasă decât a fost. A pus câteva kilograme pe ea, nu mai era nervoasă și s-a îndrăgostit de mine și mai mult. Eu nici nu știam că ea poate să iubească atât de mult. Atunci am înțeles un lucru: femeia este reflecția bărbatului pe care îl are alături." 

Sursa: uduba.com

Traducere: Odoras

Foto: thedatereport.com

Adaugă comentariu

Închide