Află istoria gemenelor născute cu pielea de culoare diferită

Află istoria gemenelor născute cu pielea de culoare diferită

Jarani și Kalani sunt două surori gemene, dar care au culoarea pielii diferită. Jarani are o piele de culoarea ciocolatei și ochii căprui, pe când Kalani – pielea albă și ochii albaștri. Cum e posibil așa ceva?

În vara anului 2016, Whitney Meyers din Illinois (SUA) și soțul ei Tomas Dean, un bărbat de culoare, au dat naștere a două fetițe adorabile. La scurt timp de la naștere micuțele au devenit vedete în mediul online, asta datorită faptului că deși sunt gemene au culoarea pielii diferită.

Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar. Medicii spun că în cazul cuplurilor mixte există o șansă de 1 la 500 ca bebelușii să se nască de culori diferite. Așa s-a făcut că Kalani are pielea albă și ochii albaștri, iar sora ei, Jarani, are pielea cafenie și ochii căprui.

În prezent, micuțele au 10 luni, iar mama lor spune că deși sunt gemene acestea au personalități diferite. Kalani este mult mai energică, iar Jarani e mai leneșă și îi place mult să mănânce.

„Chiar dacă seamănă foarte mult, puţini străini îşi dau seama că sunt gemene, probabil din cauza culorii pielii”, a declarat Whitney pentru BBC.

Fetițele mai au un frățior în vârstă de 7 ani, pe nume Talan, fiul lui Whitney dintr-o relație anterioară. 

Foto: people.com; facebook.com

Adaugă comentariu

Close