Designerii i-au dedicat o colecţie de haine prinţesei Charlotte

Designerii i-au dedicat o colecţie de haine prinţesei Charlotte

Prinţesa Charlotte nu are nici un anişor, dar a devenit deja un model pentru multă lume şi o sursă de inspiraţie pentru designeri. Stocul de rochiţe cu modelul purtat de prințesă, cu care a apărut în fotografiile oficiale, s-a vândut cu o viteză uluitoare în magazine. Acest lucru l-au luat în vizor şi designerii.

Brandul Seraphine, hainele cărora le preferă şi Ducesa Catherine, în colaborare cu Fundaţia de caritate „The Diana Award” au creat o nouă colecţie de haine pentru copii. Colecţia are ca sursă principală de inspiraţie tartanul purtat de Prinţesa Charlotte la 6 luni, dar adorat şi de Prinţesa Diana cu ani în urmă.

Designerul principal, Cecile Reinaud, spune că întreaga colecţie s-a „născut” foarte repede. „Sunt sigură că prinţesa, la fel ca şi mama ei, va deveni o adevărată icoană a stilului. Acum, când e mică, toată lumea o urmăreşte cum creşte şi, desigur, îi urmăreşte ţinutele”, spune ea.

Noua colecţie pentru copii creată de Seraphine se numeşte „The Diana Award Collection” şi a apărut la cererea Fundaţiei Diana Award, umând ca 12% din vânzarea pieselor vestimentare să revină organizaţiei care se ocupa de problemele copiilor.

Colecţia este dedicată, în special, fetiţelor şi conţine rochiţe din tartan şi catifea, mantouri în nuanţe de roz, bej sau bleu, dar include şi câteva modele pentru băieţei. Cele mai ieftine piese din colecţie sunt nişte bentiţe, care costă 15 lire sterline (cca 440 lei). Pentru paltonaşul roz din catifea, mamele ce-şi doresc să-şi îmbrace fiicele ca pe prinţesă, trebuie să scoată 125 de lire sterline (3690 lei) din buzunar, cea mai scumpă piesă din colecţie.

Foto: www.gettyimages.com; seraphine.com

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu

Close