Idei de decor pentru camera fetițelor

Idei de decor pentru camera fetițelor

În cazul în care ești în pană de idei și nu știi cum să îi decorezi camera micuței tale sau, pur și simplu, vrei să petreci timpul frumos cu fetița, confecționând ceva drăguț, îți sugerăm câteva idei pentru decor interior.

 

1. Balerine gingașe

Printează sau pictează silueta unei balerinte, iar apoi lipește-i de talie o bucată de fatin în forma unei fustițe. Poți înrăma desenul sau crea o compoziție din mai multe balerine.

 

2. Baldachin cu floricele

O idee frumoasă pentru dormitorul fetițelor. Ai nevoie de multe floricele artificiale, draperii și un pic de inspirație. Vedeți mai jos cum puteți să îl meșteriți.

 

3. Nume înflorat

Dacă nu ai floricele mici, cumpără buchețele și taie doar floricelele, pe care apoi lipește-le pe literele pregătite din timp, iar apoi agață-le deasupra patului fetiței tale.

 

4. Inimioară decorativă

Ai nevoie de o bucată de lemn sau carton presat. Desenează cu creionul o inimioară, iar apoi pe conturul său bate ținte. În continuare ia un ghem de ață roșie și joacă-te.

 

5. Lună pufoasă

Ai nevoie de carton și hârtie creponată, iar în imaginea de mai jos vezi pas cu pas cum poți confecționa luna.

 

6. Floricele luminoase

Taie mai multe forme pentru brioșe din hârtie în formă de floricele și creează o ghirlandă înflorată luminoasă potrivită pentru dormitorul fetițelor.

Foto: pinterest

Colaj: Odoraș

Adaugă comentariu