Activități de weekend, 24-25 martie 2018

Activități de weekend, 24-25 martie 2018

Sâmbătă, 24 martie

1. „Oratorul” și Partenerii săi la SunCity. Este un spectacol gratuit pentru cei mici și ingenioși, fiind jucat sâmbătă, dar și duminică, începând cu orele 12.00!

Mai multe detalii AICI

2. Câinii cu colaci în coadă la JUMBO. Eroii din spectacolul „CÂINII CU COLACI ÎN COADĂ” vor poposi sâmbătă, 24 martie 2018, la Centrul Comercial „JUMBO” începând cu ora 13:00, spre bucuria tuturor copiilor și părinților! Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii AICI

3. Training-ul gratuit „De vorbă cu copilul meu”

În cadrul atelierului de sâmbătă, ora 13:00 - 15:00, veți analiza dificultățile de comunicare cu copilul mic și veți învăța tehnici care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți relația cu cea mai importantă persoană din viața voastră!

Mai multe detalii AICI

4. Prezentatoarea TV și mămica Lilu a decis să își elibereze garderoba și să bucure o familie nevoiașă în ajun de Paște. Paltoane, trenciuri, sacouri, bluze, pulovere, dar și rochii de seară ori accesorii veți putea găsi la târgul de sâmbătă, cu începutul la ora 12.00, str. Veronica Micle 1/1.

Mai multe detalii AICI

5. Excursie la 2 ferme de vaci din Moldova. Madein.md vă invită să participați în primele vizite din cadrul campaniei de informare și educare privind consumul de lapte și produse lactate „Drumul Laptelui”, vor fi la 2 fermieri absolut diferiți. Unul cu o capacitate de 20 de vaci și altul cu 200.

Mai multe detalii AICI

6. Hai la teatru! Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici" vă invită în acest weekend la două spectacole adorate de copii: „Elefănțelul curios” și „Aventurile lui Căstănel”

Mai multe detalii AICI

7. În apropierea celei mai calde şi celei mai frumoase sărbători de primăvară - Paştele, sâmbătă se organizează un Master-Class de confecționare a „Puişorilor de Paşti”!

Mai multe detalii AICI

Duminică, 25 martie

1. Copiii mai mari de 7 ani au ocazia să învețe cum se face o „Felicitare Handmade” originală.

Mai multe detalii AICI

2. Centrul de Dezvoltare Timpurie pentru Copii „Scăpărici” invită mămici cu pici la un eveniment creat cu drag cu și pentru mame - Șezătoarea de Reciclare Creativă și Handmade, ediția de primăvară „Coronița magică”, ce va aduna mămici creative și dornice de meșteșugărit.

Mai multe detalii AICI

3. Petrecerea în pijamale pentru fetițele voastre. Duminică, de la 13.00 la 16.00, las-o să se distreze alături de alte prietene. Adresa: str. Miron Costin 18/1.

Mai multe detalii AICI

4. Dar ce ar putea fi mai plăcut pentru copilași decât o ieșire la Circ? Și în acest weekend, puteți profita de spectacole magice și spectaculoase la Circul din Chișinău.

Mai multe detalii AICI

 

Iar dacă hotărâți să petreceți timpul interesant acasă, atunci puteți opta pentru activități interesante, precum cele ce le găsiți AICI

Foto: torresport.es

Adaugă comentariu

Închide