Șezătoarea mamelor, ediția XXIII

Șezătoarea mamelor, ediția XXIII

Mamele şi viitoarele mame s-au adunat la o nouă şezătoare organizată de Odoraş. De această dată, îmbrăcate în ii... aşa, ca la o şezătoare adevărată.

La cea de-a XXIII-a ediţie a evenimentului, la 30 iunie 2016, organizatorii au decis să „impună” un dress code, astfel că o mare parte din participante au venit îmbrăcate în ii sau în alte haine cu motive naţionale. Fetele au fost „remunerate” cu fire de levănţică aromată şi fotografii frumoase.

Tradiţional, la eveniment au fost invitaţi medici de cea mai înaltă clasă, la această ediţie - pentru a vorbi despre pericolele de vară la copii şi primul ajutor în caz de urgenţă. Diferite aspecte ale acestei teme au fost abordate de trei medici pediatri de la Medpark. Liliana Rusnac-Vișnevschi, pediatru-pulmonolog a vorbit despre acele mici accidente care se pot întâmpla în casă sau curte. Vera Rusanovscaia, pediatru-reanimatolog a vorbit despre intoxicaţiile alimentare. Carolina Romașco, pediatru-reanimatolog le-a vorbit mamelor despre cele mai periculoase accidente, soldate cu traume şi ce trebuie să intreprindă pentru primul ajutor, înainte de a ajunge la spital. 

Dincolo de temele ce ţin de sănătate, mamele s-au putut bucura de o defilare deosebit, oferit de producătorul de costume de baie - Dammex, cu mămici însoţite de fetiţele lor.

Mai multe detalii despre cele discutate, citește AICI.

 

Galerie de imagini

Adaugă comentariu