Șezătoarea mamelor, ediția XXV

Șezătoarea mamelor, ediția XXV

Ultima şezătoare din această vară a adunat mamele la o ediţie specială, cu dor de „şcoală”. La 22 iulie, zeci de mame au venit la evenimentul organizat de Odoraş.

Tradiţional, medici specialişti au abordat teme de sănătate. Dorina Rotaru, medic neonatolog a vorbit despre carenţa de vitamine. Medicul le-a vorbit mamelor despre semnele care indică deficitul de vitamine, dar şi ce trebuie să intreprindă în acest caz. Dorina Darii, medic ginecolog, a vorbit despre necesarul de nutrienţi pe parcursul sarcinii şi în perioada fertilă. O temă mai specială a fost „Viața ca o vacanță sau Fii plătit ca să călătorești”, cu Luminița Mirescu, lider internațional în turism, care a prezentat proiectul DreamTrips. 

La şezătoare am admirat o defilare specială cu copii îmbrăcaţi în ţinute de şcoală, create de producătorul autohton Guguţă, iar interpreta Georgeta Voinovan a cântat live câteva melodii.

Mamele au putut procura de la târg produse hand made, cosmetice şi chiar rucsacuri, birotică şi lucruşoare bune pentru şcoală. Fiecare participantă a primit daruri de la partenerii evenimentului.

Mai multe detalii despre cele discutate, citește AICI.

Galerie de imagini

Adaugă comentariu